Legamaster Touchskærme

Legamaster touchskærme og monterings løsninger kan opleves i showroom hvor vi kan demonstrere den nyeste teknologi i interaktive skærme. Skærme kan leveres i 65 – 98″  – også med indbygget kamera til videokonference – med eksempelvis Skype for business løsning.

Bose S1 Pro Multihøjtaler system

Lad dem høre dig, når du er bedst, med Bose S1 Pro-flerpositions PA-systemet. S1 Pro er designet til musikere, DJ’s og generel PA-anvendelse og er den ultimative alt-i-en-PA, gulvmonitor og øveforstærker – Bluetooth®-musiksystemet, du kan tage med dig hvor som helst.

Den har et let, robust kabinet med indbygget håndtag, så det er nemt at bære og transportere overalt. Og når du når frem, giver det genopladelige litium-ion-batteri dig mulighed for at optræde i timevis. Se mere her Bose S1 Pro

Vivitek Touchskærme og displays

Vivitek novotouch skærme er nu en del af vores sortiment. Med integreret trådløs overførsel af lyd og billede, er det en fornøjelse at præsentere dit arbejde på nem og enkel vis i meget høj kvalitet.

Se mere her:

http://www.vivitek.eu/products/novo-touch/#

Clearaudio hos AV Support

clearaudio concept

Et udvalg fra tyske Clearaudio’s program af helt enestående og lækre pladespillere – tonearme – pick-up’s – riaaforstærkere – og tilbehør tilbydes nu til de mest kræsne analog lyttere. Med design og lydkvalitet i absolut topklasse. Alle Clearaudio’s pladespillere er top-anmeldte hos de største HiFi-magasiner verden rundt.

Du kan få Clearaudio pladespillere til Ca. 1 million kr.  – men kan allerede nyde den suveræne kvalitet fra kun 9.495,- for model Concept komplet incl. pick-up og tonearm. Den lyder forrygende – er utrolig lækkert bygget og ser fantastisk ud.

Stort udvalg af projektorer

1080P HD Projektor i lommeformat

Qumi 8 er navnet på Vivitek's nyeste 1080P Full HD projektor i lommeformat. Glem alt om den kvalitet der normalt kendetegner de helt små transportable projektorer. Her er kvaliteten overbevisende, og vi står klar med en demo der vil overbevise. Vi kan levere projektorer til alle formål - i alle prisklasser fra førende leverandører som: Vivitek - Panasonic - Epson - Optoma - Sony - og mange flere. Vi fører selvfølgelig også lærreder fra førende producenter f.eks Qualityscreen.

Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /var/www/clients/i56659/avsupport.eu/web/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 853

Warning: preg_replace_callback(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /var/www/clients/i56659/avsupport.eu/web/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 853

Meridian Audio – High End HiFi

Oplev det ultimative – Bestil tid for Demo

AV Support er forhandler af Meridian Audio, og står klar til demo - råd og vejledning. Hvis du vil opleve lyd og betjening i sublim kvalitet, er det svært at komme uden om Meridian. Med deres enestående og mange gange Award vindende digitale teknologi'er, tilbyder Meridian en musik oplevelse, der er helt ud over det sædvanlige.